Ga direct naar:

Rustig kamperen in de natuur van Drenthe

Een ruime en schone natuurcamping.

In het voor - en naseizoen is het extra genieten voor hen die niet gebonden zijn aan de schoolvakanties. Op Camping de Reeënwissel kunt u comfortabel kamperen in een vertrouwde omgeving. Wie eenmaal de schoonheid en de rust van het voor- en najaar in het Nationaal Park Drents Friese Wold heeft ontdekt komt graag weer terug naar deze mooie camping in Drenthe.

Comfortabel kamperen in het nationaal park

Camping de Reeënwissel ligt in Hoogersmilde op de grens van Drenthe en Friesland direct aan het Nationaal park Drents Friese Wold. Vanaf deze familiecamping loop je direct het grootste bosgebied van Nederland in. De toeristendorpen Diever, Dwingeloo en Appelscha zijn vlak bij net zoals de steden Assen, Emmen en Hoogeveen.

Veilig en ontspannen kamperen.

Het is goed om te weten dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn in geval van nood. Mocht u hulp nodig hebben dan kunt u bij onze medewerkers terecht, deze zijn opgeleid om u in alle situaties te ondersteunen. Is er sprake van een ziekenhuisopname, dan garanderen wij, de partner net zo lang ter zijde te staan totdat eigen familie aanwezig is. Op de receptie is een AED aanwezig.

Online boeken - Brochure aanvragen - Sitemap
© De Reeënwissel Bosweg 23 Hoogersmilde Tel. 0592 - 459356 Email. - info@reeenwissel.nl
Design & Realisatie: Holiday Media