Ga direct naar:

De Drentse ATB4daagse start dagelijks vanaf camping de Reeënwissel

De ATB4daagse volbrengen is een prestatie van formaat.

SPORTONTBIJT, KAMPEREN, MASSAGE en PER DAG STARTEN zijn belangrijke kenmerken van de Drentse ATB4daagse.  Hoogersmilde is onder de ATB-ers al bekend als startplaats. Ook dit jaar worden vanaf camping De Reeenwissel weer uitdagende routes uitgezet.

Sportieve routes door de Drentse natuur.

De korte routes van ca. 25 km per dag zijn uitermate geschikt voor beginners en gezinnen met kinderen terwijl de langere routes van ca. 55 km per dag voor de meer ervaren ATB'ers geschikt zijn.

In willekeurige volgorde en onder voorbehoud:

* 1 dag Nationaal park Drents Friese Wold
* 1 dag Nationaal park Dwingelderveld
* 1 dag Assen oefenterrein en TT-circuit.
* 1 dag Omgeving Blauwe meer en Drents Friese Wold

Maak er een sportieve vakantieweek van.

Steeds meer deelnemers blijven kamperen op de Reeënwissel. Als u geen eigen kampeermiddel heeft verhuren wij ook 4-persoons tenten. 'S ochtends  fietsen en de rest van de dag genieten van alles wat de campng en de regio te bieden heeft. Kijk ook  eens naar ons speciaal arrangement met sportontbijt. Wilt u geen gebruik maken van het arrangement dan kunt u gewoon online een kampeerplaats boeken .  U kunt ookt reserveren via info@reeenwissel.nl of 0592-459356

Inschrijven voor de ATB4daagse.

De ATB4daagse is onderdeel van de Drentse fiets4daagse. U kunt zich inschrijven voor de ATB4daagse op de site van de Drentse fiets4daagse. Hoe eerder je inschrijft, hoe voordeligert het wordt !!

Volg de ATB4daagse via Facebook

Online boeken - Brochure aanvragen - Sitemap
© De Reeënwissel Bosweg 23 Hoogersmilde Tel. 0592 - 459356 Email. - info@reeenwissel.nl
Design & Realisatie: Holiday Media