Ga direct naar:

Camping Dwingeloo

Camping Dwingeloo

Als u direct een camping in Dwingeloo zoekt moet u naar onze goede collega's van camping Dwingeloo gaan. Camping de Reeenwissel ligt op ongeveer 13 km van Dwingeloo vandaan direct an het nationaal park Drents Friese wold centraal tussen de toeristendorpen Doever, Appelscha en Dwingeloo. Dwingeloo staat onder andere bekend om het Nationaal Park Dwingelderveld en de sterrenwacht Astron.

Het dorp Dwingeloo is een van de best bewaarde Brinkdorpen in noord Nederland. De landelijke omgeving van Dwingeloo kenmerkt zich door een grote varieteit van fraaie landschappen met waardevolle natuur, en schitterende landgoederen. De prachtig gerenoveerde centrale ruimte in het dorp, de Brink, is het kloppend hart van het dorp.

De brink is het lommerrijke centrum van Dwingeloo waar u kunt genieten van enkele fraaie boerderijen en andere oude en gerestaureerde panden. Kenmerkend voor Dwingeloo is de Siepel, die unieke en fraaie uivormige toren van de Nederlands Hervormde kerk, die u al uit de verte kunt zien liggen. Bijzonder is ook het beeld van de juffer van Batinghe die verlangend naar de Siepel kijkt in afwachting van de bouwheer.

 

Dwingeloo
Nationaalpark Dwingelderveld

Camping de Reeënwissel nabij Dwingeloo

Vanaf Camping de Reeenwissel is het ongeveer 12 minuten met de auto naar Dwingeloo.

Online boeken - Brochure aanvragen - Sitemap
© De Reeënwissel Bosweg 23 Hoogersmilde Tel. 0592 - 459356 Email. - info@reeenwissel.nl
Design & Realisatie: Holiday Media