.

Corona-informatie

Update rondom coronavirus, 02 april 2020, 13:00 uur

De camping gaat 3 april open. De toilet-, was- en douchevoorzieningen moeten tot 28 april dicht om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Er is wel een vrijstaand chemisch toilet beschikbaar waar de “Porta Potti” geleegd kan worden. De overdekte speelfaciliteiten blijven dicht. In de horeca kan alleen worden afgehaald. De receptie heeft beperkte openingstijden.

In de praktijk zal dit betekenen dat onze gasten met een eigen chalet en onze (voor) seizoengasten die zelfvoorzienend zijn kunnen komen kamperen.

Wij verwachten elk moment geïnformeert te worden over de landelijke voucher-regeling die momenteel door de RECRON, ANWB, ACM  en het ministerie van EZK gemaakt wordt. Hiermee kunnen gasten die tot 3 mei  geboekt  hebben gecompenseerd worden.
Als de voucher-regeling bij ons bekent is gaan wij deze gasten benaderen.

Wij volgend 100% het advies en maatregelen van de overheid en het RIVM. Er bestaat altijd  een kans dat maatregelen worden aangescherpt waardoor iedereen de camping weer moet verlaten.

Update rondom coronavirus, 26 maart 2020, 22:00 uur

Vanavond is bekend geworden dat de camping op 3 april open mag gaan. Toilet-, was- en douchevoorzieningen op campings en jachthavens in Noord-Nederland moeten tot 6 april dicht om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit wilt zeggen dat Vaste gasten en Seizoeners met eigen sanitaire voorzieningen vanaf 3 april kunnen komen kamperen onder strikte voorwaarden. Deze voorwaarden zullen wij snel met deze gasten communiceren.

Ook onze verhuurchalets en de Boomhut XXL zijn beschikbaar.

Op 31 maart bekijkt het kabinet of de maatregelen aangepast moeten worden. De veiligheidsregio's in Noord Nederland zullen hier dan weer op reageren.

Bekijk hier het persbericht.

Update rondom coronavirus, 24 maart 2020, 12:00 uur

De nieuwe maatregelen rondom het coronavirus zijn ingrijpend. Momenteel is onze brancheorganisatie Recron, maar ook de Provincie Drenthe bezig om regelingen op te zetten. Wij hopen snel te horen welke consequenties dit heeft voor ons park en de geplande opening op 3 april. Zodra we meer informatie hebben, dan laten we dit weten. Houd onze website en social media kanalen in de gaten.

Wanneer dit gevolgen heeft voor de reservering van je (kampeer)vakantie, dan ontvang je persoonlijk bericht.

Bedankt voor het begrip. 

Met vriendelijke groet.
Team Reeënwissel