.

Corona-informatie

Update rondom coronavirus, 1juli 2020, 09:00 uur

Het zwembad Bosbad Hoogersmilde is weer geopend.
Kijk hier welke maatregelen en openingstijden er gelden.

Update rondom coronavirus, 13 mei 2020, 09:00 uur

10 LEUKE DINGEN DIE JE WEL DOEN OP DE REEËNWISSEL 😍🚶‍♀️🐎

-Wij bieden met Hemelvaart en Pinksteren een aangepast recreatie programma voor kinderen t/m 12 jaar.
- Geocaching.
- Pokemons zoeken op het belevingspad.
- Heel veel buitenspelen zoals het klauterbos en de Sutu.
- Paardrijlessen (vooraf te reserveren, vol =vol)
- De horeca is open voor afhalen.
- 7000 Ha bos om te struinen.
- Belevingspad door het bos.
- Mountainbikes routes in het Drents Friese Wold
- Vele wandel- en fietsroutes.

Je kan dus gewoon komen kamperen als je zelfvoorzienend bent. De sanitairgebouwen zijn dicht tot 1 juli, maar het legen van het chemisch toilet is mogelijk. Het is mogelijk een chalet huren met eigen sanitair.

Uiteraard houden wij ons aan alle maatregelen van de overheid en het RIVM.

Update rondom coronavirus, 23 april 2020, 09:00 uur

WIJ ZIJN OPEN☀️
Voor kampeerders die zelfvoorzienend zijn en geen gebruik hoeven te maken van een sanitairgebouw zijn wij gewoon open. De chemische toiletten zijn wel geopend. Er zijn ook nog enkele verhuur-chalets beschikbaar. Horeca is geopend als afhaal-restaurant.

Update rondom coronavirus, 02 april 2020, 13:00 uur

De camping gaat 3 april open. De toilet-, was- en douchevoorzieningen moeten tot 28 april dicht om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Er is wel een vrijstaand chemisch toilet beschikbaar waar de “Porta Potti” geleegd kan worden. De overdekte speelfaciliteiten blijven dicht. In de horeca kan alleen worden afgehaald. De receptie heeft beperkte openingstijden.

In de praktijk zal dit betekenen dat onze gasten met een eigen chalet en onze (voor) seizoengasten die zelfvoorzienend zijn kunnen komen kamperen.

Wij verwachten elk moment geïnformeert te worden over de landelijke voucher-regeling die momenteel door de RECRON, ANWB, ACM  en het ministerie van EZK gemaakt wordt. Hiermee kunnen gasten die tot 3 mei  geboekt  hebben gecompenseerd worden.
Als de voucher-regeling bij ons bekent is gaan wij deze gasten benaderen.

Wij volgend 100% het advies en maatregelen van de overheid en het RIVM. Er bestaat altijd  een kans dat maatregelen worden aangescherpt waardoor iedereen de camping weer moet verlaten.

Update rondom coronavirus, 26 maart 2020, 22:00 uur

Vanavond is bekend geworden dat de camping op 3 april open mag gaan. Toilet-, was- en douchevoorzieningen op campings en jachthavens in Noord-Nederland moeten tot 6 april dicht om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit wilt zeggen dat Vaste gasten en Seizoeners met eigen sanitaire voorzieningen vanaf 3 april kunnen komen kamperen onder strikte voorwaarden. Deze voorwaarden zullen wij snel met deze gasten communiceren.

Ook onze verhuurchalets en de Boomhut XXL zijn beschikbaar.

Op 31 maart bekijkt het kabinet of de maatregelen aangepast moeten worden. De veiligheidsregio's in Noord Nederland zullen hier dan weer op reageren.

Bekijk hier het persbericht.

Update rondom coronavirus, 24 maart 2020, 12:00 uur

De nieuwe maatregelen rondom het coronavirus zijn ingrijpend. Momenteel is onze brancheorganisatie Recron, maar ook de Provincie Drenthe bezig om regelingen op te zetten. Wij hopen snel te horen welke consequenties dit heeft voor ons park en de geplande opening op 3 april. Zodra we meer informatie hebben, dan laten we dit weten. Houd onze website en social media kanalen in de gaten.

Wanneer dit gevolgen heeft voor de reservering van je (kampeer)vakantie, dan ontvang je persoonlijk bericht.

Bedankt voor het begrip. 

Met vriendelijke groet.
Team Reeënwissel