NK wielrennen 2020 Drenthe

Overnachten op 20 minuten van de VAM berg.

Speciale arrangementen voor bezoekers van het NK 2020

overnachten op 20 minuten van het parcours van het NK wielrennen.

Overnachten tijdens de NK wielrennen 2020 kan je op camping de Reeënwissel en op onze camperplaats Drents Friese wold. Wij verhuren luxe chalets, ingerichte tenten en je kunt hier natuurlijk kamperen. Op deze prachtige plaats aan het nationaal park Drents Friese wold weten wij wat fietsers willen. Met 20 minuten ben je bij het parcours.

Klik hieronder voor onze speciale aanbiedingen:
* chalet 2 slaapkamers.
* chalet 3 slaapkamers.
* Ingerichte tunneltent.
* Kamperen.
* Onze camperplaatsen zijn niet boekbaar. Bel 0592-459356 voor beschikbaarheid.

Camping de Reeënwissel is een echte fietscamping. Vanaf de camping heb je direct aansluiting op de fietspaden en MTB tracks in het nationaal park Drents Friese wold. Op de camping is een speciaal fietsplein met een onderhoudszuil, afspuitplaats en oplaadstation. Onze schuur kan desgewenst dienen al afsluitbare fietsenstalling.

NK wielrennen 2020 Drenthe

Maak er een sportieve week van in drenthe.

TOP-sport in "de" fietsprovincie van Nederland.

Op 19, 20 en 21 juni zal er vlak bij het Drentse Wijster in verschillende categorieën gestreden worden omde Nederlandse kampioenstrui. De finish ligt boven op de VAM-berg. De beklimming heeft een gemiddeld stijgingspercentage van 10%, met een uitschieter naar 15%. De proffesionals zullen 34 x deze berg moeten beklimmen.

NK tijdrijden op 17 juni.

Het NK tijdrijden start op woensdag 17 juni in de Wildlands Adventure Zoo van Emmen. Bij de profs is Jos van Emden titelverdediger, bij de vrouwen verdedigt Annemiek van Vleuten haar nationale driekleur. Vanaf de Reeënwissel rijdt je in 30 minuten over de N381 naar Emmen.