Ga direct naar:

Paardrijden - mountainbiken - active gaming - zwemmen.

Camping de Reeënwissel is gelegen op de grens van Drenthe en Friesland direct aan het Nationaal park Drents Friese Wold.

Tijdens de schoolvakanties biedt onze camping gezinnen met kinderen een eigentijds recreatieprogramma, Active games, paardrijden, mountainbiken en zwemmen.

 

Paardrijden

De FNRS manege van camping de Reeënwissel is een geweldige aanvulling op de overige camping faciliteiten. Je kunt hier lessen volgen, bosritten maken of je eigen paard meenemen. Onze gediplomeerde instructeurs geven beginners- en gevorderde lessen voor kinderen en volwassenen.

Mountainbiken

Drenthe is met al zijn natuurgebieden een ideale provincie voor een mountainbike vakantie. Met name in het Drents Friese Wold liggen zeer mooie routes.

 

Active gaming

Active gaming combineerd de beleving van gamen met bewegen. Op de Reeënwissel zijn gratis drie active games beschikbaar. Buiten staat de interactieve voetbalmuur Sutu. Binnen op de "active game zolder " ligt de "Eyeplay" een interactieve gamevloer en de X-box Kinect. Alle games zijn gratis te bespelen.

Zwemmen

Het zwembad is geopend van half mei tot 1 september. Het openluchtzwembad bevindt zich voor de camping

 

Nationaal Park Drents Friese Wold

Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Vanaf camping de Reeënwissel heeft u direct entree tot het Nationaal Park.