Chalets en caravans te koop

Je eigen plaats aan het Nationaal Park Drents Friese Wold

Uw eigen chalet op De Reeënwissel

Het park is ruim opgezet, zeer goed onderhouden en heeft veel faciliteiten

De plaatsen bevinden zich momenteel aan de buitenkant van het park, apart van de toeristenplaatsen. De chaletparken hebben een nette en verzorgde uitstraling. Deze uitstraling is mede te danken aan onze huidige gasten die hun plaatsen prima onderhouden.
De stacaravans en chalets die te koop staan, mogen t/m december 2023 op de huidige plek blijven staan, hierna volgt een herverkaveling. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Lege kavels

Momenteel hebben wij enkele lege kavels beschikbaar

Tot en met 2023 zijn de huidige kavels beschikbaar/ van toepassing, daarna volgt er een herverkaveling.
Vanaf seizoen 2024 moeten de nieuwe kavels klaar zijn voor gebruik. Dit is incl. volledig nieuwe infra onder de grond, zoals glasvezel en elektra. Het is al mogelijk in te schrijven op een nieuwe kavel op de website https://kavellijst.nl/
Wel maken we graag nog even kennis van te voren.
De parkkosten, welke bovenop de kavelhuur komt, bedraagt in 2024  €784,- incl 9% btw. excl. tb.
Vanaf 2025 wordt de parkbijdrage jaarlijks geïndexeerd.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 085-0604774 of mailen vaste-plaatsen@reeenwissel.com

Te koop

Onderstaande Stacaravans/ chalet staan te koop

Kraaiheide 44

Onderhoudsvrij chalet 11x4 op ruime kavel

Een modern ingericht chalet geschikt voor vier personen op een zeer ruime kavel van ongeveer 600 m2.

Het chalet is onderhoudsarm en makkelijk te reinigen (kunststof) en voorzien van centrale verwarming. Het chalet beschikt over dubbel glas; de kozijnen zijn van kunststof.

De tuin rondom het chalet is netjes onderhouden, biedt veel privacy en bestaat o.a. uit een parkeerplaats voor de auto, een groot grasveld, borders, sierbestrating, een tweetal terrassen en een prieel. Een plekje in de schaduw of juist in de zon is dus altijd te vinden! De heggen rondom het chalet zijn goed onderhouden en gedurende het seizoen mooi groen. Tuin beschikt over een buitenkraan. 

Verder op de kavel: een vrijstaand, goed onderhouden schuurtje geschikt voor het stallen van de fietsen en het tuinmeubilair. 

Alles in prima staat en goed onderhouden.

Kenmerken:

Fabrikant: Gritter

Afmetingen: 11 x 4 meter

Indeling: Woonkamer met veel daglicht door o.a. de schuifpui. Aangrenzende keuken, twee slaapkamers en separate badkamer inclusief toilet.

Inrichting:

Woonkomer: volledig ingericht met eettafel en stoelen, bank met stoelen, salontafel, tv-meubel plus tv en WiFi modem, gordijnen. Chalet beschikt ook over een plafondventilator boven de eethoek.

Keuken: volledig ingericht met pannen, koffiemachine, waterkoker, serviesgoed, bestek, een gaskookplaat plus afzuiging en koelkast.

Slaapkamer 1: tweepersoonsbed met kasten plus gordijnen

Slaapkamer 2: twee eenpersoonsbedden plus kast

Badkamer: douchecabine, wastafel, onderkast en toilet

Schuurtje: divers tuingereedschap, tuinmeubeld en grasmaaier

  • Prijs: € 33.500 inclusief inventaris en stageld voor 2023
  • De camping zal na de zomer van 2023 een herstructurering ondergaan. Een nieuwe plaats op de camping (inclusief nieuwe schuur en oprit) is echter gegarandeerd! Verplaatsing van het chalet wordt uitgevoerd door en is voor rekening van de Reeënwisel

 Heeft u vragen en/of wilt u een afspraak maken om te bezichtigen, neem dan contact op met Edmée Moerkerken via 06-38904007