Chalets en caravans te koop

Je eigen plaats aan het Nationaal Park Drents Friese Wold

Uw eigen chalet op De Reeënwissel

Het park is ruim opgezet, zeer goed onderhouden en heeft veel faciliteiten

De plaatsen bevinden zich aan de buitenkant van het park, apart van de toeristenplaatsen. De chaletparken hebben een nette en verzorgde uitstraling. Deze uitstraling is mede te danken aan onze huidige gasten die hun plaatsen prima onderhouden.

Kraaiheide 2

Chalet

Chalet van  9,5 x 3,90 mtr.

 Kunststof chalet op circa 350 m2 grond, voorzien van gras, tegelplein en een veranda, een carport voor de auto en een schuur.
Indeling:
Grote woonkamer met keuken en apart toilet, 1 slaapkamer met daarin een 2 persoons boxspring (200x140 cm) en een hanglegkast douche aan suite. 
De chalet wordt verkocht inclusief: 
Bank, salontafel en 2 fauteuils, eettafel met 4 stoelen TV-kast, wifi modem en TV, radio + dvd-speler, vitrinekast, klok, plafondventilator met lamp,

2 persoons boxspring, hanglegkast, 2 picknicktafels tetre-tetre bankje, tuin-set en de inhoud schuur. (Trappen (2), grasmaaier, kante maaier, bladblazer, heggenschaar, hark, bezem, grondboor en een centrifuge + droogmolen.

 Fam. Dolleman 0628543076 of mailen naar hennie_dolleman@live.nl

  •  De prijs is € 21.950,00 inclusief stageld 2021 en inventaris
  • Bijkomende kosten: eenmalig tereinleidingnet van €350,00

 

Aekingerzand 62

Chalet 2 slaapkamers

Aan de rand van het bos, Nationaal park Drents Friese Wold, op een rustige plek,aan het einde van een pad, een 10 mtr. chalet te koop, met een ruime oprit en voorkant vrij uitzicht, geheel omringd door een heg en alles aangelegdmet grind en groot bestraat terras, dus nagenoeg onderhoudsvrij.

Indeling bestaat uit: kamer, keuken (kookplaat, afzuig en vaste koelkast met vriesvak),grote sl.kamer (2 pers. bed) met kasten, kleine sl.kamer (2x 1-pers. bed) met kasten een badkamer met douche, w.c. en wastafel.Chalet is voorzien van kachel en geyser en is geheel gelamineerd.Tevens thermopane, zonwering, horren en internet/ wifi.

Bij de prijs behoort de gehele inventaris, met een grote tv en dab-radio/cd.speler ener is een hok (met lamp en elektra) voor fietsen en opslag.Ook de tuinset, parasol, bladblazer, grastrimmer en heggenschaar horen erbij.

 Familie WiersmaVoor nadere info : 0614485106 of wybewiersma@hotmail.com

  • Prijs: € 46.500  (incl. stageld 2021 én 2022)
  • Bijkomende kosten: Eenmalig kosten terreinleidingnet van € 350,00

Lege kavels

Momenteel hebben wij geen lege kavel beschikbaar

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0592-459356 of mailen info@reeenwissel.nl