Camping met eigen FNRS manege

Lessen volgen, bosritten maken of je eigen paard meenemen

Camping met FNRS manege

Paardenliefhebbers opgelet!

Drenthe is dé paardenprovincie van Nederland. Neem uw eigen paard mee op vakantie en ontdek hoe mooi het is in het Drents-Friese Wold. Vanaf de camping rijd je direct het nationaal park in zonder dat je eerst een weg moet over steken. 

Ruime stallen met paddock voor uw paard

Stallen voorzien van voerbak, automatisch drinkbak en hebben ieder een eigen ruime paddock

Camping de Reeënwissel verhuurt 5 ruime paardenstallen van elk 12 m²  Iedere stal heeft een eigen ruime paddock. Bij het huren van 2 stallen of meer kunnen de paddocks met elkaar verbonden worden. De huur van een stal is inclusief hooi, brok, bodembedekking en een afsluitbare zadelkast. Ook hebben we 3 paardenlodges beschikbaar, hierbij staat je paard gewoon in de tuin!

Klik hier voor foto's en verslagen van onze eerdere "gastpaarden"

Meer informatie

Buitenritten

In het Drents-Friese Wold ligt ca. 75 km aan bewegwijzerde ruiter- en menroutes. Vanaf camping de Reeënwissel rijdt u direct de bossen in en heeft u aansluiting op de bestaande routes. De georganiseerde bosritten zijn voor gevorderde ruiters.
U zult zien waarom Drenthe de paardenprovincie van Nederland is.

Paardrijlessen

Altijd al willen paardrijden op vakantie?

Onze gediplomeerde instructeurs geven beperkt beginners-en gevorderde lessen voor kinderen en volwassenen. Er is veel belangstelling voor, vroegtijdig je lessen vastleggen voorkomt teleurstelling.

Meer informatie