Actief kamperen in Drenthe

aan het nationaal park Drents Friese Wold

Familiecamping De Reeënwissel

Kamperen in de Oerprovincie Drenthe

Camping de Reeënwissel is gelegen op de grens van de Oerprovincie Drenthe en het bosrijke deel Friesland direct aan het stoere gebied van het Nationaal park Drents Friese Wold. In deze TOP-regio liggen nog eens drie andere Nationale parken.

De camping ligt nabij de toeristische dorpen Appelscha, Diever en Dwingeloo. Ook de Koloniën van Weldadigheid zijn vlakbij. Stam jij af van een Pauper !?

Buiten de schoolvakanties is het genieten van de rust en de natuur. Tijdens de  school vakanties verzorgen onze animatieteams veel leuke activiteiten. Maar we zijn pas echt gespecialiseerd in paardrijden, mountainbiken en Active Games.....

Laat je inspireren...

Boomhut XXL

Winnaar 2018!

Een verblijf in onze vier persoons boomhut is een heel avontuur. Het begint midden in het bos, onder aan een touwbrug, waar je over een lengte van 14 meter omhoog loopt naar de veranda. Vanaf de veranda kijk je tussen de boomtoppen door de verte in.

Info & boek

Uniek aanbod speeltoestellen

Active games

Active gaming combineert de beleving van gamen met bewegen. Op de Reeënwissel zijn gratis drie active games beschikbaar. Buiten staat de interactieve voetbalmuur Sutu. Binnen op de "active game zolder " ligt de "Eyeplay" een interactieve gamevloer en de X-box Kinect.

Meer info

Paardenvakantie

Paardenliefhebbers opgelet!

Drenthe is dé paardenprovincie van Nederland. Neem uw eigen paard mee op vakantie en ontdek hoe mooi het is in het Drents-Friese Wold. Vanaf de camping rijdt u direct het nationaal park in met een scala aan mooie routes. 

Meer info