Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de antwoorden op de meestgestelde vragen

Hoe kunnen we je helpen?

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen per onderwerp

Mocht jouw vraag of antwoord er niet bij zitten kun je altijd contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Zijn de tarieven inclusief?

Alle tarieven zijn inclusief gebruik van de diverse voorzieningen, elektra (met uitzondering van een  voorseizoen- en seizoensplaats), gebruik (warm) water.

Vanaf hoe laat mogen we inchecken?

Heb je een kampeerplaats geboekt? Jullie kunnen vanaf 14.00 uur op de plaats terecht. In het voor- of naseizoen is het soms mogelijk om iets eerder te komen. Bel even een dag van te voren wat de mogelijkheden zijn.
Bij de Hemelvaart- en Pinksterarrangementen kan je vanaf 9:00 uur arriveren

Als jullie een chalet, Tunneltent of Boomhut XXL gehuurd hebben mogen jullie vanaf 15.00 uur inchecken. Mocht je eerder zijn, kun je de auto op de parkeerstrook naast de weg. Natuurlijk mogen jullie ook alvast de camping op wandelen. De verhuuraccommodaties zijn vaak niet eerder toegankelijk. Wil je dit zeker weten, bel dan even van te voren. Hebben jullie particulier gehuurd? Dan moet je dit overleggen met de eigenaar van het chalet, vergeet je niet te melden op de receptie.

Is het mogelijk buiten openingstijden van de receptie te arriveren?

Ja, dit is mogelijk. Wanneer de receptie gesloten is, kun je je melden bij de brasserie. Indien deze ook gesloten is, kan je gebruik maken van de intercom naast de ingang van de receptie. Er komt dan gelijk iemand naar je toe om je verder te helpen. Weet je van te voren dat je later aankomt, laat het ons dan even weten.

Hoe laat moeten we uitchecken?

Als jullie een kampeerplaats hebben kunnen jullie tot 12 uur uitchecken. Hebben jullie een chalet, Tunneltent of Boomhut XXL gehuurd, dan kunnen jullie tot 10.30 uur uitchecken. En als jullie particulier gehuurd hebben moet dit in overleg met de eigenaar van het chalet.
Bij de Hemelvaart en Pinksteren arrangementen kan je in het geval van een kampeerplaats tot 21:00 uitchecken

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn zeker toegestaan. Wel dienen honden aangelijnd te zijn. Verder zijn honden toegestaan in Tunneltent 1 en 2. In onze overige verhuuraccommodaties zijn honden niet toegestaan.

Zijn de kampeerplaatsen autovrij?

De Berkenheuvel, Ganzenpoel en de Bokkenleegte zijn autovrij. Je kunt de auto op de speciaal aangewezen parkeerplekken zetten. Op de Stoevert, Veldhuizen en Hoekenbrink mag de auto op de plek.

Waar kan ik de extra auto parkeren?

Per kampeerplaats mag er maar 1 auto op het terrein. Heb je toevallig een extra auto mee, dan kun je deze parkeren op de groenstrook aan de hoofdweg naast de weilanden en paddocks. Het parkeerterrein voor de receptie is bedoeld voor kortparkeren/dagbezoek.

Is barbecueën toegestaan?

Het is toegestaan om te barbecueën. Zorg wel dat de buren geen rookoverlast hebben en dat de brandveiligheid niet in gevaar komt.

Mag er gebruik worden gemaakt van een vuurkorf?

Dit is onder andere vanwege het bosrijke gebied niet toegestaan.

Is het zwembad verwarmd?

Het zwembad is een onverwarmd buitenbad.

Zijn er kinderbedjes aanwezig?

Er zijn geen kinderbedjes of stoeltjes aanwezig

Is er linnen en of keukengoed aanwezig?

In de stacaravans, chalets en bungalowtenten zijn standaard voor 4 personen dekbedden en kussens aanwezig (in de chalets 3 slk voor 6). Linnen en badgoed kun je bij ons huren en keukengoed dien je zelf mee te nemen.
1 persoons lakenpakket € 6,50
2 persoons lakenpakket € 9,00
Badgoed € 3,-

Wordt er ook particulier verhuurd?

Er zijn enkele gasten die hun stacaravan/chalet verhuren. Sommige adverteren hier zelf mee, maar je kunt ook contact met ons opnemen, dan geven wij aan welke gasten hun caravan of chalet verhuren.

Welke kosten zijn er als ik particulier huur?

De vaste gasten hebben ieder hun eigen verhuurprijs. Naast deze kosten komt er nog € 2,70 (laagseizoen ex tb) of € 4,20 (hoogseizoen ex tb) per persoon per nacht bij. Dit zijn overnachtingskosten die jullie betalen bij de receptie. Deze prijs is inclusief gebruik zwembad en andere faciliteiten en eventueel recreatieprogramma.

Wanneer dien ik te betalen?

Nadat de reservering geplaatst is, verzoeken wij je de helft van het totaalbedrag binnen 14 dagen na boeken te voldoen. De andere helft dient 4 weken voor aankomst betaald te worden. Indien er kort voor aankomst geboekt wordt, wordt het betalingstermijn aangepast naar een termijn of zal er bij aankomst contant of per pin betaald moeten worden.

Hoe kan je lessen en/of bosritten boeken?

Je kunt bij het boeken aangeven dat je interesse hebt in de manege. Dan zullen wij samen met de bevestiging de juiste informatie meesturen over de mogelijkheden. Natuurlijk kun je dit ook telefonisch doen. Let op, lessen en bosritten dienen tijdig te worden gereserveerd, vol = vol.

Wanneer kun je paardrijden?

Er worden lessen en bosritten gegeven tijdens de Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en van 12 juli t/m 28 augustus 2021.

Wanneer is er een recreatieprogramma?

Tijdens de Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en van 17 juli t/m 28 augustus is er een gevarieerd programma.

Hoe werkt de televisie aansluiting?

Al onze kampeerplaatsen hebben een tv kabel aansluiting (cai), het gebruik hiervan zit bij de prijs in. Wij bieden momententeel alleen digitale televisie aan, om dit te kunnen ontvangen moet de tv wel zijn uitgerust met een dvb-c tuner. Deze hebben wij ook beperkt te huur op de receptie.

Zijn jullie het hele jaar geopend?

Wij zijn een seizoensgebonden bedrijf. Dit betekent dat we in de winterperiode gesloten zijn. Vanaf eind oktober/begin november zijn de camping en slagboom gesloten. Mensen met een jaarplaats mogen te allen tijde lopend naar hun caravan of chalet toe, echter is overnachten niet mogelijk en toegestaan.