Nieuwe jaarplaatsen

Ruime huurkavels voorzien van eigen parkeerplaats en buitenberging

Bent u op zoek naar huurkavel waar u uw eigen chalet kunt plaatsen?

🌟 Fantastische Kavelkansen op Camping De Reeënwissel! 🌟

 

🏡 Droomt u van een eigen huurkavel waar u uw chalet of stacaravan kunt neerzetten? Uw droom kan werkelijkheid worden! Vanaf het seizoen 2025 openen we 153 schitterende nieuwe huurkavels voor recreatief gebruik op de sfeervolle camping de Reeënwissel in het prachtige Drenthe! En dat voor tenminste 5 jaar. 

 

🌲 De aanleg van deze fantastische kavels start in het winterseizoen van 2024/25. Maar reeds nu bent u welkom en kunt u reeds plaatsnemen op een tijdelijke mooi gelegen kavel Wees er snel bij, want meer dan 100 kavels zijn al gereserveerd! Grijp deze unieke kans om vanaf volgend jaar op een mooie kavel te staan, midden in de natuur!

 

🔑 Reserveer nu alvast uw plek voor 2025 en geniet komend seizoen al van een heerlijk verblijf op de bestaande velden Aekingerzand of Kraaiheide. De aansluitkosten op de kavel naar keuze voor seizoen 2024 zijn voor onze rekening en de verplaatsing naar de nieuwe kavel wordt tevens door ons verzorgd.

 

💡 Elk van de nieuwe kavels die we in 2025 opleveren, is uitgerust met elektra en een glasvezel aansluiting en beschikt over een eigen parkeerplaats en buitenberging. Comfort en gemak staan voorop!

 

🌳 Ontdek de schoonheid van de Oerprovincie Drenthe en het bosrijke Friesland, direct aan het indrukwekkende Nationaal park Drents Friese Wold. Verken de nabijgelegen toeristische dorpen Appelscha, Diever en Dwingeloo en de historische Koloniën van Weldadigheid.

 

🎉 Buiten de schoolvakanties om is het puur genieten van de rust en de natuur. En tijdens de schoolvakanties? Dan zorgen onze animatieteams voor veel leuke activiteiten! We zijn bovendien gespecialiseerd in paardrijden, mountainbiken en Active Games.

 

💰 In de huurovereenkomst, die conform de Recron-voorwaarden is opgesteld, wordt naast de kavelhuur ook de parkbijdrage voor het seizoen 2024 a.d. € 784,00 incl. 9% BTW in rekening gebracht. De parkbijdrage zal jaarlijks geïndexeerd worden. Daarnaast garanderen wij u een verblijf van tenminste 5 jaar, gerekend vanaf het moment dat u uw nieuwe kavel inneemt. Dit betekent in de praktijk dat u de zekerheid krijgt dat u minimaal 6 jaar op Camping De Reeënwissel kunt verblijven.

 

📞 Voor verdere vragen of reserveringen kunt u contact opnemen op telefoonnummer (085) 0604774 of via email naar vaste-plaatsen@reeenwissel.com.

 

⬇️ Heeft u geen vragen meer? Maak dan nu uw reservering! Na uw reservering nemen wij contact met u op om de contracten door te nemen en een afspraak in te plannen op locatie.

https://www.buitenplaats-reeenwissel.nl/info/inschrijven.png

Meer weten? Bel dan naar 085 – 0604 774 of stuur een email naar vaste-plaatsen@reeenwissel.com