Ga direct naar:

Kamperen Drenthe

Zeer ruime kampeerplaatsen.

Er zijn wel meer campings in Drenthe, maar zelden zijn de voorzieningen zo compleet. Het kampeerterrein van de Reeënwissel is goed onderhouden en zeer ruim opgezet.

De kampeerplaatsen liggen apart van de vaste plaatsen. U staat dus nooit tussen de stacaravans. Vanaf de camping loopt u zo het nationaal park Drents Friese Wold in, zonder dat er een weg tussen loopt.

Op de Reeënwissel hebben wij drie soorten kampeerplaatsen:

Basisplaats

* TV aansluiting op alle plaatsen
* 10 Amp elektra op alle plaatsen
* Wifi bereik op alle plaatsen. (optioneel)
* Plaatsen minimaal 100M2 groot
* Speeltoestellen op enkele velden

Berkenheuvel is een ruim veld met een speelwerktuig op het midden. Het is een hondenvrij en auto vrij veld. De auto kunt u parkeren op de parkeerstrook naast het veld. De plaatsen 1 t/m 25 zijn gescheiden door tussenhagen. plaats 26 t/m 31 zonder tussenhagen.

Veldhuizen en Hoekenbrink  zijn lange velden met aan weerskanten plaatsen gescheiden door tussenhagen. Uw auto kan op uw kampeerplaats staan.

De Stoevert is een ruim veld met een speelwerktuig op het midden. Uw auto kan op uw kampeerplaats staan.

Voordeelplaats

Dit zijn plaatsen met dezelfde faciliteiten als een basisplaats, alleen met een andere ligging. Al onze kampeerplaatsen liggen apart van de vaste plaatsen, op de voordeelplaatsen na. De voordeelplaatsen zijn te vinden op Hoekenbrink 12 t/m 23. Ook staat er geen speelwerktuig op het veld, maar het ligt wel vlak bij het klauterbos en het belevingspad.

Comfortplaats

* TV aansluiting op alle plaatsen
* 10 Amp elektra op alle plaatsen
* Vuilwater afvoer
* Watertappunt bij alle plaatsen
* Wifi bereik op alle plaatsen. (optioneel)
* Plaatsen minimaal 100M2 groot
* Speeltoestellen op alle velden

Ganzenpoel is een ruim autovrij veld met een speelwerktuig in het midden. De plaatsen 15 t/m 26 zijn gescheiden door tussenhagen.  Uw auto staat op de parkeerstrook direct naast het veld. Naast het veld is een sanitairgebouw.

Bokkenleegte is een zeer ruim kampeerveld met op het midden een waterspeelplaats. Uw auto staat op de parkeerstrook direct naast het veld.

Kamperen met groepen is ook mogelijk op een speciaal veld voor groepskampeerders.
Voor meer informatie over groepen kunt u contact met ons opnemen.

 

 

 

  


 LET OP:

Online boeken gaat via de site ardoer.com.  De Reeënwissel is aangesloten bij dit samenwerkingsverband van kwaliteitscampings. Geen zorgen dus, uw boeking komt gewoon op de Reeënwissel terecht.

Online boeken - Brochure aanvragen - Sitemap
© De Reeënwissel Bosweg 23 Hoogersmilde Tel. 0592 - 459356 Email. - info@reeenwissel.nl
Design & Realisatie: Holiday Media