Nationaal Park Drents Friese Wold

Ongedwongen en stoer, met ongerepte natuur

Een regio van TOP-klasse.

4 Nationale parken bij elkaar

Camping de Reeënwissel ligt in Drenthe, de Oerprovincie van Nederland. In dit stoere gebied vol met ruige ongerepte natuur kan je even terug naar wat echt belangrijk is.

De Reeënwissel ligt direct aan het Nationaal Park Drents Friese Wold, met 6000 Ha een van de grootste aangesloten bosgebieden van Nederland. Binnen een straal van 30 Km liggen nog 3 nationale parken, namelijk het Dwingelderveld, de Drentsche Aa en de Weerribben - Wieden.

Maar naast de Nationale parken zijn ook vele andere natuurgebieden waar nog heel veel te ontdekken valt zoals het Föchteloerveen en het Hijkerveld met de bekende vogelkijkhut Diependal.

Bekijk hier alle natuurparken in Drenthe

Attractieparken in Drenthe

Drenthe is een paradijs voor kinderen

Onverwacht veel pretparken & dierentuinen

Drenthe is de perfecte combinatie tussen rust, ruimte en avontuur! Neem de kinderen mee naar de allerleukste pretparken en dierenparken zoals WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, waar je een compleet andere wereld betreedt, tussen de meest bijzondere dieren. En in Plopsa Indoor Coevorden maken ze kennis met hun helden van tv. Zoveel leuke dagjes uit, voor kinderen is Drenthe elke dag een feestje!

Bekijk hier alle pretparken & dierentuinen in Drenthe

Natuurparken in Drenthe

Natuurparken

Drenthe, de oer-tuin van Nederland